Termékeink gyártása
A vSherpa étrend-kiegészítő termékeink gyártása a GMP (Good Manufacturing Practice - Jó Gyártási Gyakorlat) szabványok szerint történik. Ez a nemzetközi szinten is elismert szabványrendszer biztosítja, hogy termékeink megfeleljenek a legmagasabb, gyógyszeripari szintű minőségi elvárásoknak. A GMP előírásai kiterjednek az alapanyagok beszerzésétől kezdve a gyártási folyamatokon át a késztermékek csomagolásáig és tárolásáig minden lépésre, garantálva ezzel a folyamatos, állandó minőséget.
A minőségbiztosítási rendszerünk a HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrzési Pontok) politikáján, valamint az ISO 22000:2018 nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványokon alapszik. Ezek az irányelvek biztosítják, hogy termékeink biztonságosak és megbízhatóak legyenek.
Üzemünk Magyarországon, Szeged városában található, és büszkék vagyunk rá, hogy az Újdonságok Kft. családi tulajdonban van. Második generációs családi vállalkozásként elkötelezetten folytatjuk a hozzájárulást a magyar családok egészségmegőrzéséhez. Az első vSherpa termék piacra kerülése óta kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljunk fogyasztóinknak. Büszkék vagyunk gyökereinkre és hálásak vagyunk a magyar fogyasztóknak, hogy hazai terméket választanak.
Minden vSherpa termékünk mögött álló elkötelezettségünk és a szigorú minőségbiztosítási folyamatok garantálják, hogy Ön a legmagasabb minőségű étrend-kiegészítőket kapja meg, amelyek elősegítik egészségének megőrzését és optimális jólétét. Számíthat ránk, és köszönjük, hogy a vSherpa termékeit választja.
A képen látható tanúsítvány egy GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) tanúsítvány, amit a Certop adott ki az Újdonságok Kft. részére. Ez a dokumentum megerősíti, hogy a cég megfelel az étrend-kiegészítők gyártására vonatkozóan az Európai Unió GMP irányelveinek, amelyek az EurLex IV. kötetében találhatóak.
A képen látható tanúsítvány a Certop által kiállított dokumentum, amely igazolja, hogy az Újdonságok Kft. bevezette és alkalmazza az ISO 22000:2018 élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszert a táplálékkiegészítők gyártásában.